Новини

05 лютого 2016 року у приміщенні Кременчуцької районної ради відбувся виїзний особистий прийом громадян першим заступником голови Полтавської обласної ради Холодом Євгенієм Миколайовичем. Під час прийому громадян було піднято ряд актуальних проблемних питань жителів територіальних громад Кременчуцького району, зокрема:

Представники Червонознам’янської об’єднаної територіальної громади в особі сільського голови  Кобки І.М. та її заступників Куріциної І.О., Жмака Ю.Г. підняли питання щодо визначення балансоутримувача та проведення ремонту дороги по вулиці ім. О. Вовка в с. Червона Знам’янка, яка має статус дороги регіонального значення.

Представники із Потоківської сільради озвучили прохання надати допомогу в питанні співфінансування з обласного бюджету впровадження інвестиційної програми DESPRO  в с. Потоки, а саме: будівництва водогону та водовідведення для жителів Потоківської сільради.

Директор Ялинцівського НВК Назаренко Р.В. та директор Кам'янопотоківської ЗОШ І-ІІІ ст. Дігтяренко Т.В. звернулися з питанням надання допомоги у придбанні штучного покриття для спортивних майданчиків з міні - футболу Ялинцівської та К.Потоківських шкіл.

Члени громадських організацій «Всеукраїнської спілки учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій» та “Учасників і ветеранів АТО м.Кременчука” Лукіянчук А.А,  Махоркін В.В. були дуже стурбовані тим, що може припинитися надання ЦРЛ медичної допомоги жителям м. Кременчука, значна частина котрих тяжко хворі, інваліди, учасники бойових дій. Також активісти ГО поцікавились станом  забезпечення земельними ділянками учасників антитерористичної операції та їх сімей на території Полтавської області.

Помічник депутата Кременчуцької районної ради Арішіна А.А. гр. Чаплянський В.В. звернувся з проханням надати допомогу у вирішенні питання  фінансування берегоукріплення в селі Максимівка.

Голова Кременчуцької районної організації ветеранів Щербуха О.В. звернувся з питанням щодо  надання матеріальної допомоги учаснику війну.

Директор РЛП «Кременчуцькі плавні» Гальченко Н.П. звернулася із проханням посприяти у наболілому питанні співфінансування діяльності РЛП.

Помічник  депутата Кременчуцької районної ради  Капустян Г.Т. гр. Йощенко К.А. звернула увагу на стан доріг та їх прибирання в зимовий період.

Євгеній Миколайович уважно вислухав усіх громадян, задав ряд уточнюючих запитань та зазначив нагальну необхідність вирішення піднятих проблем. За наслідками розгляду звернень перший заступник голови Полтавської обласної ради  дав роз’яснення з окремих питань, надав відповідні доручення для їх вирішення у відповідності з діючим законодавством. Євгеній Миколайович  пообіцяв всебічну підтримку та допомогу у вирішенні соціально-побутових питань жителів громади та ефективного функціонування Кременчуцької територіальної громади в цілому.