Міграційна служба Полтавщини інформує: як отримати вже виготовлений біометричний документ

Міграційна служба Полтавщини інформує: як отримати вже виготовлений біометричний документ

Для отримання вже виготовленого біометричного паспортного документу достатньо:

переконатись, що він готовий та доставлений у підрозділ; завітати до територіального підрозділу протягом робочого часу та отримати свій документ.

Нагадуємо, що дізнатися стан оформлення паспортних документів можна:

на офіційному сайті ДМС України за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html за допомогою інтерактивного сервісу #ДМС_БОТ у популярних месенджерах Viber та Telegram.

Саме ці сервіси поінформують вас про кожен новий етап оформлення документа до моменту його прибуття до підрозділу та видачі. Загалом, на сайті ДМС працює 16 зручних електронних сервісів, які активно допомагають громадянам: https://dmsu.gov.ua/

Нагадаємо, громадяни мають можливість оформити паспортні документи там, де їм зручно – без прив’язки до місця реєстрації. Отримати готову ID-картку також можна за місцем перебування, подавши особисту заяву.

На сьогодні, у територіальних підрозділах Міграційної служби Полтавщини знаходяться  2,4 тисячі закордонних паспортів та близько 2,2 тисяч ID-карток, які очікують своїх власників.

Виникли питання - звертайтеся на номер телефону «гарячої лінії» (0532)60-89-69 або у соціальній мережі Facebook УДМС у Полтавській області https://www.facebook.com/udmspl

Чекаємо у наших підрозділах та вкотре просимо громадян при відвідуванні дотримуватися рекомендацій МОЗ, зокрема носіння масок та дотримання дистанції 1,5 м!

 

УДМС у  Полтавській області

Записей не найдено.