Вітання працівникам сільського господарства

15 листопада у будинку культури «Кредмаш» м. Кременчук зібралися робітники хліборобської ниви Кременчуччини відсвяткувати професійне свято – День працівників сільського господарства. Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Кращі фахівці тваринництва, рослинництва району, керівники агроформувань та ветерани галузі, депутати різних рівнів, представники виконавчої влади та місцевого самоврядування, преса, учні шкіл завітали на районні урочистості.

Із вітальним словом до гостей свята звернулися заступник голови районної державної адміністрації Олександр Тютюнник та голова районної ради Василь Кравченко. Відзначивши у своїх виступах кращих  та подякувавши працівникам сільського господарства за невтомну нелегку працю та бережне господарське ставлення до землі, керівники району вручили групі аграріїв грамоти райдержадміністрації та районної ради.

Василь Кравченко окремо подякував начальнику управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Григорію Назаренку та вручив йому Почесну грамоту обласної ради з нагрудним знаком.

Завершилися урочистості святковим концертом, який підготували майстри Полтавської філармонії.