Відбулася 16 сесія Кременчуцької районної ради

14 листопада відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії Кременчуцької районної ради, у роботі якого взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Коваль, заступники голови районної державної адміністрації Олександр Тютюнник, Олена Бичкова, сільські голови, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, державних підприємств, установ, організацій, представники засобів масової інформації. Вів пленарне засідання  голова Кременчуцької  районної ради Василь Кравченко.

 Після відкриття пленарного засідання депутати обрали секретаріат та затвердили порядок денний сесії, включивши до нього 16 питань та «Різне».

Першими розглядалися фінансові питання, які доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Олексій Лазоренко. Деякі зауваження виникли у депутатів при обговоренні змін до показників районного бюджету на 2012 рік, однак згідно висновку постійної комісії з питань бюджету, приватизації та підприємницької діяльності відповідні рішення були прийняті одноголосно.

Внесли депутати зміни і доповнення до Статуту дитячо-юнацької спортивної школи Кременчуцької районної ради Полтавської області, а також погодили трудовий контракт із Андрієм Шатравою на посаду директора цього закладу строком на 2 роки.
Затвердили розмір стипендії Кременчуцької районної ради студентам Кременчуцького педагогічного училища ім. А.С.Макаренка та Кременчуцького медичного коледжу. Були внесені зміни до ряду районних програм, а саме до районної цільової програми сільськогосподарської дорадчої діяльності до 2015 року, Програми підтримки статутної діяльності Кременчуцької районної організації ветеранів на 2012 рік, програми безпеки дорожнього руху на 2011-2015роки, районної комплексної Програми профілактики правопорушень на 2011-2015 роки.

Заслухали інформацію про хід виконання Програми правової освіти населення району на 2011-2014 рр. та затвердили нову районну комплексну програму соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2012 – 2014 р.р.

Олександр Степаненко, голова комісії з питань бюджету, приватизації та підприємницької діяльності, представив на розгляд депутатів звіт про роботу комісії.

У «Різному» виступили депутати Ганна Капустян, Іван Паліївець.