Новини спорту

 Ветерани Кременчуцького району не переможні 

     7 квітня на штучному майданчику ЦКіД “Нафтохімік” відбувся товариський матч серед команд ветеранів 60 років і ст. та збірної команди депутатів Кременчуцького району.

       Слід відмітити, що ця зустріч продемонструвала , що життєвий досвід, професіоналізм, техніка володіння м’ячем наших ветерагнів- не переможні. Навіть молодість, швидкість та енергія “юної” депутатської збірної , з рахунком 5:6, поступилися аксакалам футбольного поля.

Особливо відзначились у грі Горячковський Андрій Федосійович(голова КРО ВФСТ “Колос”, Дрофа Андрій Олександрович(голова районної ради), Скляревький Едуард Іванович(заступник голови районної ради), Близнюк Ігор, Арішін Артем, Рубан Богдан,Самойленко Олександр та Малогловець Анатолій.

      Нагадаємо, що наша депутатська збірна має показати всю свою жагу до перемоги у відбіркових обласних змаганнях серед депутатів всіх рівнів, які відбудуться вже 27 квітня в м.Кременчук.

     Побажаємо нашій команді блискавичної перемоги! 

 

 

 

Кременчуцький район знову в лідерах!

 

          9 квітня в с.Козельщина відбулись зональні змагання обласного чемпіонату з міні-футболу серед ветеранів 40 років і старші.

    Команди були розподілені на 4 групи. До нашої групи ввійшли збірні команди Кобеляк, Козельщини, Решетилівки та Семенівки.

    Наша команда, в складі: Лупіноса Сергія, Маньківського Віталія, Матяша Анатолія, Хланя Володимира, Кульчака Володимира, Михайлика Олександра, Паюрова Павла, обігравши Решетилівську збірну, з рахунком 6:0 та Козельщинських футболістів, з рахунком 5:1, отримали путівку до фіналу, який відбудеться 16 квітня в с.Розсошенці.

    Будемо тримати за наших хлопців кулаки!