Скликається друга сесія Кременчуцької районної ради

16 грудня прийнято розпорядження про скликання другої сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 24 грудня 2015 року о 10-00 годині у приміщенні районної ради (м. Кременчук, вул. Леніна, 14/23).

На розгляд ради виносяться питання:

  1. Про районний бюджет на 2016 рік.
  2. Про внесення змін і доповнень до Статуту дитячо – юнацької спортивної школи Кременчуцької районної ради Полтавської області.
  3. Про Регламент Кременчуцької районної ради 7 скликання.
  4. Про    затвердження     Положення про     помічника   -   консультанта депутата  Кременчуцької районної ради      та      опису     посвідчення помічника - консультанта депутата районної ради.
  5. Про внесення змін до Положення про порядок встановлення меморіальних дощок і пам’ятних знаків на території Кременчуцького району Полтавської області.
  6. Про затвердження складу комісії з розгляду питань встановлення меморіальних дощок і пам’ятних знаків у Кременчуцькому районі.
  7. Про  передачу об’єктів  спільної власності територіальних громад Кременчуцького району.
  8. Про надання дозволу Кременчуцькій центральній районній лікарні на продовження терміну дії договору оренди приміщення, укладеного з КЗ «Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Полтавської області.
  9. Про продовження терміну дії контракту, укладеного з головним лікарем комунального закладу «Кременчуцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  10. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
  11. Різне.

На сесію запрошені: голова районної державної адміністрації,  заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, сільські голови, керівники районних установ, організацій, підприємств за окремим списком, депутати обласної ради за окремим списком, виконавчий апарат районної ради, представники засобів масової інформації.