Кременчуцький район відзначив 72-річницю визволення від фашистських загарбників

У п’ятницю, 25 вересня Кременчуччина відзначила 72-у річницю визволення району від фашистських загарбників. У селі Рокитне, біля Братської могили радянських воїнів, розпочався урочистий мітинг під назвою «Народна пам'ять вічна і незгасна». Щоб вшанувати ветеранів війни зібралися керівники району, представники ветеранських та громадських організацій, сільські голови, учнівська молодь, Рокитненська громада, інші.

Зі словами вітання до ветеранів та усіх запрошених звернулися голова райдержадміністрації Володимир Ярмола, заступник голова районної ради Дмитро Колотієвський, виконуючий обов’язки голови ради районної організації ветеранів Олексій Щербуха, Рокитненський   сільський голова Олена Лагай.

На знак пошани та вдячності за відвойоване мирне небо учні Рокитненської ЗОШ І-ІІІ ст вручили ветеранам пишні букети квітів.

Зі спогадами про воєнні часи та лихоліття та словами вдячності за увагу та турботу виступив ветеран Другої світової  війни Мудрий Петро Якович .

До підніжжя братської могили, на якій викарбовано імена визволителів, лягли вінки та квіти.

По завершенню, на ветеранів чекав святковий обід та тематичні пісні воєнних літ, які майстерно виконали колективи художньої самодіяльності району.