Новини спорту

Ветерани Кременчуцького району непереможні

     16 травня на майданчиках зі штучним покриттям в с.Піщане і СК “Нафтохімік” м.Кременчука відбувся чемпіонат Полтавської ОО ВФСТ “Колос” з міні-футболу серед ветеранів 50 років і старші.

     В змаганнях взяли участь Кременчуцький, Полтавський, Пирятинський, Ново-Санжарський, Решетилівський і Козельщинський райони.

      З рахунком 3:1 пирятинська команда  виборола собі бронзу в ново-санжарських ветеранів, а в футбольному поєдинку за перше місце зустрілися команди Кременчуцького і Полтавського районів. Незважаючи на досить вітряну погоду, наші “юні”футболісти продемонстрували неабияку енергійність, швидкість і непереможну жагу до перемоги. Перший тайм завершився з рахунком 1:1, а вже в другому забитий ще один гол у ворота суперника приніс довгоочікувану перемогу.

     І цього року наша збірна ветеранів 50 років і старші- володар Кубку і золотих медалей.

Новини тенісу 

      Цього ж дня в м.Кобеляки наші юні тенісисти: Фесан Андрій, Сосін Богдан, Киримісина Марина і Гольченко Карина успішно виступили в обласному чемпіонаті з настільного тенісу серед юнаків і дівчат 1999 р.н. і молодших, принісши Кременчуцькому району в загально-командному заліку почесне III місце. Слід відмітити Гольченко Карину, яка в особистому заліку стала срібною призеркою даних змагань.

Футбольний Кубок району завершено 

    17 травня в с. Дмитрівка відбувся фінал Кубку району з футболу, присвяченого 70-й річниці Перемоги над нацизмом.

    В напруженному поєдинку зустрілись команди Мацураба і Потоки-Дмитрівка. З рахунком 3:1 цьогорічним володарем Кубку стала більш технічна команда Мацураба.

     Футбольні команди і глядачів привітали та нагородили грамотами і медалями голова районної ради Сіора В.І., голова КРО ВФСТ “Колос” Горячковський А.Ф., начальник освіти, сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації Семерянін О.Г.

    Були відзначені та нагороджені грамотами кращі судді цих змагань: Капшук Валерій, Попович Олександр Олександрович, Леонченко Олексій та головний суддя Попович Олександр Іванович.

    Кращими гравцями визнано Остапця Максима ( Потоки) і Самарчева Андрія (Мацураба).

     Нагороджені грамотами і кращі тренери: Базавлук Анатолій (Дмитрівка) і Самарчев Павло (Мацураба).

     Після процесу нагородження капітани команд поклали вінок до пам’ятника воїнам-визволителям.

Стартував чемпіонат району з футболу-2015

     17 травня розпочався перший тур чемпіонату району з футболу, присвячений 70-й річниці Перемоги над нацизмом та з нагоди 65-ї річниці створення ВФСТ “Колос”, в якому приймають участь 12 збірних команд Кременчуцького району.

     Побажаємо нашим спортсменам удачі і перемог у футбольних поєдинках!

 

Провідний спеціаліст

Кременчуцької РО ВФСТ “Колос”                                                   Є.Є.Цилюрик