Вітання працівникам культури

18 травня у великому залі адмінбудинку приймали вітання із професійним  святом працівники культури і аматори народного мистецтва району. Враховуючи вагомий внесок працівників культури та аматорів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність, це свято було встановлено Указом Президента України у березні 2000 року.

Зібравшись дружною сім"єю працівники відділу культури, директори сільських клубів, місцеві сподвижники мистецьких жанрів Кременчуччини просто сяяли оптимізмом і невичерпною енергією, заряджаючи позитивом усіх гостей свята. З привітаннями до них звернулися очільники району, голова районної ради Василь Кравченко та голова райдержадміністрації Юрій Нагорний, начальник відділу культури Тетяна Гаврикова. Зокрема, Василь Кравченко, окремо поцінувавши труд місцевих культпрацівників-жінок, підкреслив, що українське село живе, доки лунає в ньому пісня, яка є уособленням душі нашої нації. 

 

Враховуючи вагомий внесок у розвиток культури району та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва, грамотами обласної державної адміністрації, грамотами Кременчуцької районної державної адміністрації було нагороджено ряд митців Кременчуччини. Василь Кравченко також вручив грамоту завідуючій Демидівським сільсьским клубом Анжеліці Перепелиці, така ж грамота була передана Анатолію Яременку, акомпаніатору Запсільського сільського клубу.

Під бадьору пісню Людмили Дзюби, Оксани Віяс, Тетяни Булат  всі присутні пересвідчилися, що таки культура нашого району на найвищому рівні!