Новини спорту

Мацураба-володар Кубку чемпіонату району з міні-футболу

 

       26 квітня завершився чемпіонат району з міні-футболу, присвячений 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

       У футбольному поєдинку за 1-2 місця зустрілися дві досвідчені амбіційні команди “Мацураба” і “Потоки”. Давно футбольна арена Кременчуцького району не бачила такої напруженої боротьби. Футбольні фанати до останньої хвилини матчу перебували в надзвичайному напруженні. І, врезультаті, з рахунком 6:4, довгоочікувану перемогу отримала команда “Мацураба”, ставши володарем цьогорічного Кубку з міні-футболу. Бронза чемпіонату дісталась команді “Че-Ка” (с.Піщане).

       Команди також були нагороджені медалями і грамотами. Голова Кременчуцької районної організації ВФСТ “Колос”  Горячковський А.Ф. вручив футбольні статуетки і кращим гравцям Остапцю Максиму( Потоки) і Чернявському Василю ( Мацураба).

       На початку травня збірні команди району готуються вже до розіграшу Кубку району з футболу, присвяченого 70-й річниці Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками.                                    

   

Переможці обласного чемпіонату з міні-футболу 40+  

     18 квітня 2015року в с.Розсошенці Полтавської області  відбувся фінал чемпіонату Полтавської ОО ВФСТ “Колос” серед ветеран 40 років і старші.

     До фінальної шестірки ввійшли: Кобеляцький, Хорольський, Полтавський, Зіньківський, Миргородський і Кременчуцький райони.

     До складу нашої збірної, під керівництвом Горячковського А.Ф., ввійшли: Матяш А., Паюров П., Хлань В.,Лупінос С., Маньківський В., Негода Ю., Велітченко В., Харченко Е., Кульчак В., Кавелін М.

     Наші ветерани достойно тримали оборону і наступ. З рахунком 4:2, обіграли Кобеляцький район. Зустріч з Хорольською командою завершилась рахунком 2:0, на користь нашої збірної. І, забиті 3 голи у ворота господарів поля, принесли перемогу нашим хлопцям.

    В результаті, команда Кременчуцького району- володар золотих медалей цьогорічного обласного чемпіонату з міні-футболу серед ветеран 40 років і старших.

 

 

 

Провідний спеціаліст

Кременчуцької РО ВФСТ “Колос”                                                   Є.Є.Цилюрик