Благодійний фонд "Серце до серця" прохає про підтримку

Обласний штаб Всеукраїнського благодійного Фонду (ВБФ) «Серце до серця»звертається до усіх з проханням підтримки проведення X всеукраїнської благодійної акції, яка триває з 1-30 квітня 2015 р. Цьогорічна медична тематика - допомога реанімаційним відділенням дитячих лікарень.

Як відомо, дана благодійна організація існує вже 10 років та ставить своїм завданням допомогу дитячим лікарням, закупівлю необхідного медичного обладнання. Робота відбувається шляхом залучення волонтерів серед активної молоді та всіх бажаючих, у визначений проміжок часу, проходять різноманітні заходи - спортивні змагання, концерти, авто- і вело- пробіги та ін.

Акція проходить за підтримки профільних Міністерств.

Медична тематика щороку може змінюватися, так Фонд збирав кошти для неонатологічних, офтальмологічних, лор відділень лікарень, було закуплено та передано для дітей хворих на діабет інсулінові помпи, а також слухові апарати для дітей з вадами слуху.

Всі волонтери та регіональні представники у областях працюють на безкоштовній основі, не отримуючи за свою роботу фінансового заохочення.

Щороку кращі волонтери від кожної області та кращі організатори заходів мають змогу відвідати сестринську благодійну акцію у Польщі, що носить назву «Великий оркестр святкової допомоги». Українці на власні очі можуть побачити як масштабно проходить захід у сусідній державі, взяти участь у роботі штабів, побачити як працюють на вулицях волонтери зі скриньками та як проходять благодійні концерти.

Також волонтери влітку мають змогу відвідати польський фестиваль "Woodstock" найбільший рок-фест під відкритим небом у Європі. Подібний рок-фестиваль три роки поспіль проходить і в Україні, це український "Woodstock", організований Фондом «Серце до серця», як подяка волонтерам за їхню роботу.