Люстраційна перевірка

27.11.2014р. почалася люстраційна перевірка Заступника начальника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Звонкова Андрія Олександровича – колишній керівник Кременчуцької податкової інспекції.  (http://sfs.gov.ua/pro-sfs-ukraini/robota-z-personalom/pro-ochischennya/informatsiya-pro-spivrobitnikiv/ )

Основний критерій, за яким можуть перевірятися податківці – це майновий (ч.8 ст.3 ЗУ «Про очищення влади»), тобто відповідність майна в Декларації за 2013р. офіційним доходам, отриманим за час перебування на визначених Законом посадах.

Протягом місяця з дня початку перевірки – до 27.12.2014р. громадяни та юридичні особи можуть подати інформацію про Звонкова Андрія Олександровича щодо поширення на нього обмежень передбачених ЗУ «Про очищення влади», наприклад про майно яке не задеклароване, або недостовірність відомостей в Декларації за 2013 рік. Ознайомитися з Декларацією посадовця за 2013 рік можна на офіційному сайті Державної фіскальної служби України /Головна/Про Службу/Робота з персоналом/Про очищення влади/Інформація про співробітників ДФС / завантажити дані з таблиці/.

Інформація надсилається:

1)  органу перевірки - Державна фіскальна служба України, м. Київ, Львівська площа, 8; (044) 454-16-00; dopomoga@minrd.gov.ua;

або

2) до Громадської ради з питань люстрації при Міністерстві юстиції України - grlustration@minjust.gov.ua;

 (093) 285-55-71 (для поштової кореспонденції можливо доцільно надсилати за адресою Міністерства юстиції України 01001, м. Київ, вул. Городецького, 13).

 

Тіщенко Ольга,

активіст громадського люстраційного комітету м. Кременчука