З нагоди Дня визволення від німецько-фашистських загарбників

Цими днями у населених пунктах Кременчуцького району широко відсвяткували 71-шу річницю визволення від німецько-фашистських загарбників.

Біля адміністративної будівлі районної ради у м. Кременчук у рамках святкувань кременчужан та жителів району приїхав привітати український народний хор «Калина»  Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.

Виступ уславленого колективу відбувся завдяки активному сприянню та підтримці голови облдержадміністрації  Віктора Бугайчука. Звертаючись до гостей свята, Віктор Бугайчук побажав усім мирного неба над головою та добробуту і процвітання у незалежній суверенній Україні. Із вітальними словами до присутніх також звернулися голова Кременчуцької районної ради Володимир Сіора та депутат Кременчуцької районної ради Ганна Капустян.

Напередодні голова районної ради Володимир Сіора та виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Олександр Коваль  завітали на урочистості до с. Пришиб, де до цієї дати приурочили відкриття після реконструкції Пришибського СБК. За сприяння районної ради, райдержадміністрації, завдяки матеріальній допомозі Єристівського ГЗК місцеві жителі нарешті отримали оновлений сільський будинок культури. Звертаючись до громади, Володимир Сіора привітав усіх із Днем визволення села від німецько-фашистських загарбників та побажав і надалі розбудовуватись та розвиватись славному селу Пришиб.

Учасники заходу поклали вінки та квіти до підніжжя пам’ятника загиблим воїнам, вшанували хвилиною мовчання загиблих.

Свято завершилося концертною програмою за участю колективів художньої самодіяльності Пришибського сільського будинку культури та Комсомольського міського палацу культури.