Великодні привітання

В переддень світлих Великодніх свят голова районної ради Василь Кравченко завітав із подарунками до  дитячого будинку сімейного типу Інни та Віктора Притули, що проживають в селі Рокитне.

Пральна машина та пилосос, які були вручені батькам від імені районної влади, дуже порадували господиню цієї дружної родини, а дітлахи раділи солодким подарункам. Рокитненський сільський голова Олена Лагай також привітала дітей, які знайшли в сім»ї Притули справжню турботу і любов, із Великоднем та порадувала їх солодощами.

Відвідав у цей день Василь Кравченко і Полтавський обласний соціальний центр матері та дитини, що знаходиться у селі Омельник. Соціальний центр матері та дитини — заклад тимчасового проживання жінок на сьомому — дев’ятому місяцях вагітності та матерів з дітьми віком від народження до 18 місяців, які опинилися в складних життєвих обставинах, що перешкоджають виконанню материнського обов’язку.

На сьогодні, за словами директора закладу Людмили Поколоти, у центрі перебуває шість жінок із дітками. Опікуються ними не тільки працівники закладу, а і головний лікар Омельницької амбулаторії Сергій Клименко.

 

Вітаючи жінок із святом, Василь Кравченко побажав їм та їхнім дітям здоров’я та впевненості у завтрашньому дні, а Марія Хомутенко, депутат районної ради від Омельницького мажоритарного округу, справжнього жіночого щастя.

Справжнім сюрпризом у цей день став візит Василя Кравченка для Ганни Фесюри, жительки села Омельник. Життєрадісна і усміхнена, ця статечна жінка була до сліз схвильована поздоровленнями до свята. Адже доля не часто балувала її, довелося пережити війну, голод,  концентраційні табори, тяжкі роки післявоєнної відбудови. Тому увага голови районної ради стала для жінки справжнім подарунком.