Кременчуцький район відзначив День визволення

24 вересня у Кременчуцькому районі на території Червонознам’янської  сільради відбулися урочистості з нагоди 71-ї річниці визволення району від фашистських загарбників.

О 10.00 біля пам’ятника Воїну визволителю зібралися представники усіх територіальних громад Кременчуцького району: ветерани, делегації від сільрад, сільські голови, керівники районних установ, представники громадських організацій, учнівська молодь, жителі навколишніх сіл, представники преси.

Урочистий мітинг відкрили заступник голови районної ради Дмитро Колотієвський та виконуючий обов’язки  голови райдержадміністрації Олександр Коваль. Зі словами вдячності та побажаннями добра і здоров’я до ветеранів звернулися голова ради Кременчуцької районної організації ветеранів Іван Паліївець та Червонознам’янський сільський голова Олександр Похитон. Звернувся із вітальним словом до своїх товаришів по зброї та молодого покоління і ветеран Великої Вітчизняної війни Петро Мудрий, житель Піщанської сільради.

Як доказ синівської вдячності та вічної пам’яті за загиблими до пам’ятника лягли гірлянди живих квітів, а ветерани застигли у поклоні своїм загиблим побратимам.

Аматори народної творчості району підготували з нагоди свята для усіх присутніх урочистий концерт.