Щирі вітання державним службовцям!

23 червня у великому залі адмінбудинку зібралися працівники державної служби району. Напередодні професійного свята їх прийшли привітати голова районної ради Володимир Сіора та в.о. голови райдержадміністрації Олександр Коваль, їх заступники, представники районних установ та організацій.

У вітальному слові очільники району підкреслили, що бути працівником державної служби непросто, адже саме по цих людях громадяни оцінюють роботу усього державного апарату.
Володимир Сіора  подякував держслужбовцям району за плідну співпрацю із працівниками місцевого самоврядування та висловив надію на подальше активне співробітництво. Грамотами районної ради за високий професіоналізм та співпрацю із органами місцевого самоврядування були нагороджені: Сергій Качковський – директор Кременчуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Ольга Брикова – головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації; Валентина Вишня – начальник відділу доходів та економічного аналізу фінансового управління райдержадміністрації; Ніна Дяченко – головний спеціаліст по роботі з персоналом та діловодства управління Пенсійного фонду України в Кременчуцькому районі;

Людмила Мулиндіна – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації; Аліна Грек – головний спеціаліст з перевірки за правильністю призначення та виплати пенсій відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації; Катерина Якимчук – головний спеціаліст управління Держземагентства у Кременчуцькому районі.

Окремі слова вітання та поваги прозвучали на адресу ветеранів державної служби Кременчуччини.

Для усіх присутніх з нагоди свята прозвучали чудові пісні у виконанні аматорів народного мистецтва району.