Вітання з 8 Березня

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято - 8 БЕРЕЗНЯ, яке давно вже стало символом весни. Весну, як ніяку іншу пору року, завжди асоціюють з прекрасною половиною людства, бо це час початку нового життя, коли оживає природа. З весною пов’язані світлі надії на краще майбутнє, народження нових планів та мрій.

Цей день несе ніжність і красу, адже все найдорожче, що є в нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з Вами – ЖІНКАМИ.

Дорогі жінки, Ви завжди залишаєтеся символом краси, добра, душевної теплоти. Завдяки Вашій турботі та увазі непорушними залишаються такі вічні цінності, як дім, сім’я і діти. Ви гідні захоплення й поваги. Неможливо переоцінити Ваш внесок у розвиток освіти, культури, охорони здоров’я і всіх інших сфер. Ви вміло поєднуєте обов’язки берегинь домашнього вогнища з участю у трудовій та громадській діяльності, показуєте зразки виваженості, терпіння, відповідальності.

Тож, з нагоди прекрасного весняного свята від усього депутатського корпусу та від себе особисто бажаю Вам, дорогі жінки, святкового настрою, миру і спокою на рідній землі. Щастя і благодаті у Ваших оселях, добробуту Вам і Вашим сім'ям і виконання всіх бажань! Бажаю Вам, наші чарівні, щоб кохані Вас любили, рідні оберігали, а на роботі цінували. Нехай у Ваших душах завжди панує весна, а любов та успіх стануть незмінними супутниками в житті.

Низький уклін Вам, дорогі матері, дружини, сестри, доньки, колеги, та подяка за довіру і співпрацю, за те, що своєю повсякденною роботою Ви примножуєте добру славу рідної землі, здобутки держави.

Нехай кожен Ваш день буде світлим і по весняному сонячним, а в рідній оселі завжди панують мир і злагода! Зичу Вам кохання, теплоти близьких сердець, душевного комфорту, родинного добробуту та щирості почуттів. Бажаю, щоб кожний день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм.

Будьте, наші дорогі, завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму! Будьте здорові та щасливі!

Вічної Вам весни і молодості та усіляких гараздів!

З повагою до Вас,

          голова районної ради Андрій ДРОФА