Вітання голови районної ради

Шановні мешканці Кременчуцького краю!

Від імені депутатського корпусу Кременчуцької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора України та 28-ю річницею Незалежності України!

Щороку напередодні Дня Незалежності з любов'ю до України, з повагою до минулого нашого народу ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й самостійної держави – синьо-жовтий стяг. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і незалежність.

День Незалежності – це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за територіальну цілісність, суверенітет нашої держави.

Народ України святкує вже 28-му річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. 

Від усієї душі зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

З повагою до Вас,

голова Кременчуцької районної ради   

                                       Андрій Дрофа