З Днем Великої Перемоги!

Дорогі ветерани, учасники Другої світової війни!

Шановні жителі Кременчуцького району!

8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Перемога дісталася українському народу дорогою ціною - мільйонами життів наших співвітчизників, які пройшли дорогами війни крізь полум’я боїв, страждання й смерть. 

Ми свято вшановуємо подвиг своїх визволителів, схиляємо голови перед священною пам’яттю всіх, чиї життя забрала війна, вшановуємо ветеранів, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки, тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. У неоплатному боргу ми перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення. Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої незалежної держави. У серці кожного українця жива пам’ять про мільйони мужніх і незламних українців, про їхню жертовність в ім’я свого народу та рідної землі.

Тож з нагоди свят дозвольте побажати всім міцного здоров'я і бадьорості, сімейного затишку, миру і благополуччя! Нехай ніколи не покидає Вас радість життя!

 

Голова районної ради  Андрій Дрофа