Скликається дев'ятнадцята сесія Кременчуцької районної ради

Скликається дев'ятнадцята сесія районної ради 7 скликання, пленарне засідання якої відбудеться 7 березня 2018 року о 10-00 годині у приміщенні районної ради (м. Кременчук, вул. Соборна, 14/23).

На розгляд ради виноситься питання:

  1. Про звернення депутатів Кременчуцької районної ради Полтавської області до депутатів Полтавської обласної ради щодо скасування рішення першого пленарного засідання вісімнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 12 жовтня 2017 року № 568 «Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії Полтавської обласної ради третього скликання « Про організацію регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні» та затвердження проекту його створення» від 12 липня 2001 року» та рішення другого пленарного засідання вісімнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 22 грудня 2017 року № 608 «Про внесення змін та доповнень до рішення першого пленарного засідання вісімнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 12 жовтня 2017 року № 568 «Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії Полтавської обласної ради третього скликання «Про організацію регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні» та затвердження проекту його створення» від 12 липня 2001 року».
  2. Про Районну програму соціально-культурних заходів на 2018 рік.
  3. Про затвердження районної Програми «Цукровий та нецукровий діабет» на 2018-2019 роки.
  4. Про внесення змін до районної комплексної цільової Програми підтримки сім'ї та молоді Кременчуцького району на 2017-2018 роки.
  5. Про внесення змін та доповнень до Програми «Освіта Кременчуцького району на 2017-2021 роки».
  6. Про внесення змін до районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2021 роки.
  7. Про внесення змін та доповнень до рішення 14 сесії 7 скликання «Про організацію харчування учнів та вихованців загальноосвітніх навчальних закладів Кременчуцької районної ради Полтавської області»
  8. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік.
  9. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2017 рік.
  10. Про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації.
  11. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік.
  12. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності органів прокуратури на території Кременчуцького району у 2017 році.
  13. Про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності органів Національної поліції на території Кременчуцького району у 2017 році.
  14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва СЕЛЯНСЬКОМУ (ФЕРМЕРСЬКОМУ) ГОСПОДАРСТВУ «КОЛОС» за межами населених пунктів на території Майбородівської (Новознам’янської) сільської ради Кременчуцького району Полтавської області.
  15. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду приватному підприємству «НВТО КРЕМЕНЧУК-ПЛАСТ», яка розташована на території Рокитненської сільської ради (Омельницької сільської ради) (за межами населених пунктів) Кременчуцького району Полтавської області.
  16. Про надання дозволу на розроблення схеми землеустрою і техніко - економічні обґрунтування використання та охорони земель на частину території Білецьківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області.
  17. Про реорганізацію комунального закладу «Кременчуцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  18. Про виконання програм з різних напрямків діяльності, прийнятих районною радою.
  19. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
  20. Про зміну юридичної адреси Кременчуцької районної ради.
  21. Про зміни в складі Президії районної ради 7 скликання.
  22. Про внесення змін до Регламенту Кременчуцької районної ради 7 скликання.
  23. Про надання дозволу Кременчуцькій центральній районній лікарні на списання основних засобів.
  24. Про продовження терміну дії контракту з головним лікарем комунального закладу «Кременчуцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Кучеренко Л.М.
  25. Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл Кременчуцького району житлового будинку незавершеного будівництвом з господарськими будівлями № 64 по вул. Макаренка в с. Рокитне Кременчуцького району.
  26. Про створення тимчасової контрольної депутатської комісії Кременчуцької районної ради щодо вивчення питання ремонту та утримання доріг у Кременчуцькому районі.
  27. Про внесення змін до рішення 17 сесії районної ради 7 скликання від 29.12.2017 р. «Про реорганізацію Кременчуцької центральної районної лікарні шляхом перетворення в комунальне підприємство «Кременчуцька центральна районна лікарня».
  28. Різне.

На сесію запрошуються: голова районної державної адміністрації, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, сільські голови, керівники районних установ, організацій, підприємств за окремим списком, депутати обласної ради за окремим списком, виконавчий апарат районної ради, представники засобів масової інформації.