Бюджет району прийнято

29 грудня відбулося друге пленарне засідання сімнадцятої  сесії Кременчуцької районної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Андрій Безкоровайний та його заступники, сільські голови, керівники підприємств і установ району, представники громадських організацій, територіальних громад та засобів масової інформації. Провів засідання голова районної ради Андрій Дрофа.

Депутати доповнили порядок денний питанням «Про реорганізацію Кременчуцької центральної районної лікарні шляхом перетворення в комунальне підприємство «Кременчуцька центральна районна лікарня» та розпочали роботу.  Першим розглянули районний бюджет на 2018 рік та майже одностайно його погодили.

Далі заслухали голову райдержадміністрації Андрія Безкоровайного, який представив звіт про роботу за 2016 рік та звітний період 2017 року. У депутатів виникло чимало питань до доповідача. Після обговорення депутати перейшли до голосування і майже одностайно не підтримали звіт. Андрій Дрофа вніс пропозицію внести в порядок денний питання «Про недовіру голові Кременчуцької районної державної адміністрації Безкоровайному Андрію Анатолійовичу». Шляхом таємного голосування рішення було прийняте двома третинами від загального складу депутатського складу ради. 

   Розглянули та прийняли цього дня Програму економічного і соціального розвитку Кременчуцького району на 2018 рік та погодили реорганізацію Кременчуцької центральної районної лікарні шляхом перетворення в комунальне підприємство «Кременчуцька центральна районна лікарня».

Після завершення роботи Андрій Дрофа привітав усіх з прийдешніми святами та побажав миру, благополуччя й впевненості у завтрашньому дні.