Пам'яті Івана Івановича Сьорі

На 69-му році передчасно пішов із життя Сьоря Іван Іванович - Почесний громадянин Кременчуцького району, Заслужений працівник сільського господарства України. Тяжке лихо спіткало сім’ю і всіх, хто добре знав Івана Івановича та працював разом з ним.

Народився Іван Іванович 26 березня 1949 року у с. Червона Знам’янка (нині Нова Знам'янка) Кременчуцького району. Після закінчення школи здобув спеціальність вченого-агронома у Полтавському сільськогосподарському інституті та повернувся у Кременчуцький район. Працював бригадиром рільничої бригади у с. Вільна Терешківка. З 1975 року Івана Івановича призначають головним агрономом, а невдовзі і заступником голови колгоспу.  3 1979 року займає посаду голови колгоспу ім. Куйбишева у  с. Максимівка Кременчуцького району, де успішно керує господарством, яке згодом реорганізувалося у ПП «Колос»,  до виходу на пенсію.

 

Іван Іванович завжди активно цікавився справами громади, захищав інтереси найбільш незахищених верств населення. Тому він неодноразово обирався  депутатом різних рівнів, очолював постійні депутатські комісії.

Важко підібрати слова, щоб передати весь сум з приводу такої важкої втрати. Пішла з життя прекрасна, щира людина, керівник від Бога,  справжній господарник. Його вміння віддаватись своїй професії, любити рідну землю є прикладом для  молоді.

У пам’яті рідних, друзів, колег Іван Іванович назавжди залишиться відкритою, принциповою та доброзичливою людиною, цікавим співрозмовником та професіоналом з великої літери. Наші серця навіки збережуть образ талановитого, доброго, життєрадісного чоловіка, сильної особистості. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.

Депутатський корпус, апарат Кременчуцької районної ради висловлюють щире співчуття рідним та близьким Івана Івановича.

Світла і вічна йому пам’ять.