У Ялинцях відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям

  24 травня відбулося урочисте відкриття  спортивного майданчика зі штучним покриттям в с. Ялинці.  Уже кілька років юні спортсмени з нетерпінням чекали на майданчик, який дасть можливість за будь-якої погоди тренуватися та змагатися з таких видів спорту, як футбол, гандбол, волейбол, великий теніс. Сільський голова Олександр Краплина разом з громадою доклали максимум зусиль, аби втілити мрію про такий стадіон в життя.

 

  На цю важливу подію прибули голова районної ради Андрій Дрофа та його заступник Едуард Скляревський, голова Кременчуцької райдержадміністрації Андрій Безкоровайний,  депутати Полтавської обласної ради Олександр Алексюк  та Олег Сазонов, депутат Кременчуцької районної ради, засновник СК «Іскра» Микола Черниш, генеральний директор Біланівського ГЗК Юрій Химич, комерційний директор Єрестівського ГЗК Віктор Міщенко, голова Кременчуцької районної організації ВФ СП «Колос» Андрій Горячковський, та інші. 

 

   Будівництво відбулося за рахунок коштів, виділених із обласного та місцевого бюджету, вагому частину фінансування взяли на себе спонсори.

Після урочистого відкриття на поле вийшли випробувати його футбольні команди  Ялинцівського НВК та Недогарківської ЗОШ  I –III ступенів.