Скликається десята сесія Кременчуцької районної ради

Прийнято розпорядження про скликання десятої сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 21 грудня 2016 року о 10-00 годині у приміщенні районної ради (м. Кременчук, вул. Соборна (Леніна), 14/23).

На розгляд ради виносяться питання:

  1. Про звіт голови районної ради про свою діяльність.                                                               
  2. Про Програму економічного і соціального розвитку Кременчуцького району на 2017 рік.
  3. Про районну комплексну Програму «Територіальної оборони Кременчуцького району, шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України, призову на строкову військову службу  та військову службу за контрактом на 2016 – 2020 роки».                     
  4. Про районну Програму матеріально – технічного забезпечення сектору з питань державної реєстрації Кременчуцької районної державної адміністрації на 2017 рік.                                                                             
  5. Про районну Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2017- 2021 роки.
  6. Про Програму «Освіта Кременчуцького району на 2017 – 2021 роки».                                                             
  7. Про районну комплексну цільову Програму підтримки сім’ї та молоді Кременчуцького району на 2017 -2018 роки.
  8. Про внесення   змін  до  районної  комплексної  цільової  Програми підтримки сім’ї та молоді Кременчуцького району на 2015 - 2016 роки.                                                                  
  9. Про внесення змін та доповнень до районної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення району на 2013 - 2020 роки.
  10. Про внесення змін та доповнень до Програми відшкодування втрат за перевезення пільгових категорій населення Кременчуцького району приміським автомобільним транспортом на 2016 рік .
  11. Про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації.
  12. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2016 рік.
  13. Про районний бюджет на 2017 рік.
  14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення  наданої в оренду гр. Стрижак Владиславу Володимировичу для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів Рокитненської сільської ради.
  15. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення наданої в оренду гр. Стрижак Владиславу Володимировичу для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів Рокитненської сільської ради.
  16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення наданої в оренду гр. Стрижак Владиславу Володимировичу для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів Рокитненської сільської ради.
  17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення  наданої в оренду гр. Стрижак Владиславу Володимировичу для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів Червонознам’янської сільської ради.
  18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення наданої в оренду гр. Арішіній Ларисі Олександрівні для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів Максимівської сільської ради.
  19. Про звіт головного лікаря центральної районної лікарні по забезпеченню медичного обслуговування в Кременчуцькому районі у 2016 році.
  20. Про звіт виконуючого обов’язки головного лікаря КЗ «Кременчуцький РЦ ПМСД» по забезпеченню медичного обслуговування населення Кременчуцького району в 2016 році.
  21. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально – економічного розвитку, приватизації, підприємництва, промисловості, інвестиційної діяльності та регуляторної політики.
  22. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань самоврядування, адміністративно – територіального устрою, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку та боротьби з корупцією.
  23. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, надр та екології.
  24. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту, туризму та зв’язків з засобами масової інформації.
  25. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань будівництва, транспорту і зв’язку, управління та розпорядження об’єктами комунальної власності, благоустрою.
  26. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення.
  27. Про  план роботи районної ради на 2017 рік.  
  28. Про  клопотання перед Полтавською обласною радою щодо передачі будівлі та споруд за адресою: м. Кременчук, вул. І.Приходько, 55 до спільної власності територіальних громад сіл Кременчуцького району.                                                     
  29. Про внесення змін та доповнень до рішення 33 сесії районної ради шостого скликання від 20.05.2015р. «Про заходи по забезпеченню управління майном спільної власності територіальних громад Кременчуцького району».
  30. Про результати  роботи тимчасової контрольної депутатської комісії Кременчуцької районної ради по вивченню питання життєдіяльності населення села Єристівка Пришибської сільської ради та жителів Кременчуцького району в умовах проведення гірничо – видобувних робіт гірничо – збагачувальними комбінатами.
  31. Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин Кременчуцького району» у новій редакції.   

 На сесію запрошені: голова районної державної адміністрації,  заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, сільські голови, керівники районних установ, організацій, підприємств за окремим списком, депутати обласної ради за окремим списком, виконавчий апарат районної ради, представники засобів масової інформації.