Вітання до Дня працівника соціальної сфери України

4 листопада у великому залі районної ради у теплій та душевній атмосфері привітали працівників соціальних служб району із професійним святом - Днем працівника соціальної сфери України.

Святкували цього дня працівники Кременчуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), 

відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Кременчуцькому районі, районне управління Пенсійного фонду України, служба у справах дітей райдержадміністрації.

Із вітальним словом до присутніх звернулися голова районної ради Андрій Дрофа та голова райдержадміністрації Андрій Безкоровайний. А також керівники районних відділів та установ - Олександр Коваль, Оксана Піддубна, Оксана Семерянін, Марія Ігнатчук, Тетяна Гаврикова.

Кращих працівників привітали почесними грамотами та квітами. Художні колективи та солісти будинків культури району від душі вітали присутніх творчими дарунками.