Новини спорту. Ветеранське срібло.

Цього року в м.Одеса  з 7-11 вересня стартував  чемпіонат України з футзалу серед ветеранів 40+ 50+ і 60 років, та старших. Сорок ветеранських команд України прийняли участь в змаганнях.

У віковій категорії 60 років і старші взяло участь 12 команд. Наша збірна у складі: Ковтун В., Коваля М., Шаляпіна В., Коваленка І., Веселовського А., Сухоменюка М., Шаманського С., Поповича О., Розпопа С., Мальченка М., під керівництвом голови КРО ВФСТ “Колос“ Горячковського Андрія Федосійовича,  достойно представила Кременчуччину в даній віковій категорії.

Хочеться сказати, що нашим футболістам не вистачило трішечки фарту, і у фінальній боротьбі, по пенальті, з рахунком 2:3, наша команда поступилась першим місцем ветеранам з Кривого Рогу. І цього року наш “Колос-Ветеран’’став срібним призером чемпіонату України з футзалу, у віковій категорії 60 років і старші.

Слід відмітити, що незважаючи на свій вік, наші ветерани ще раз доказали, що у футболі головне - це велика жага до перемоги, незліченна кількість тренувань, згуртованість і бойовий дух команди.

І, як говорив тренер команди Горячковський Андрій:’’В футбол потрібно не тільки грати, ним потрібно жити! ‘’