Вітання жінкам від голови районної ради Дмитра Колотієвського

Наші шановні, любі жінки! 

 

Із першим подихом весни ми зустрічаємо Міжнародний жіночий день – 8 Березня! Свято чарівності, доброти, надії та кохання. У цей день ми славимо жіноцтво за його мудрість, терпіння та всеосяжну любов. Усе, до чого торкається жінка, оживає і стає прекрасним. 



Прекрасний образ жінки - у серці й долі кожного: відчуттям тепла і ласки ніжних маминих рук, благодаті бабусиної молитви, незабутнім першим коханням, вірністю дружини, довірливими обіймами донечок і онучок.

Ви творите життя, наповнюєте його величним змістом, щедро даруєте любов і надію, налаштовуєте на досягнення великих цілей.

Ми, чоловіки, безмежно вдячні Вам за ніжність рук і теплоту очей, за доброту і сердечність, за турботу і повсякденну самовіддану працю. 

Сьогодні жодна сфера діяльності не обходиться без жінки. Ви можете все – виховувати дітей, керувати підприємством, писати закони, захищати рідну країну зі зброєю в руках. 

У нашому районі жінки активно беруть на себе відповідальність за розвиток місцевого самоврядування – вісім із дванадцяти сільських голів - жінки. Депутатський корпус районної ради нараховує сім представниць прекрасної статі, а у сільських радах жінок-депутатів більше 50 відсотків. Більшість навчальних та медичних закладів, організацій та установ району також успішно працюють під керівництвом розумних і впевнених у собі жінок. 

Я від себе особисто та від усіх чоловіків депутатського корпусу вітаю жіноцтво району  – наших коханих, матерів, колег, надійних порадниць і трудівниць! 

Дорогі жінки! На вашій мудрості, терпінні і душевній красі тримається життя! Цей день – ще одна нагода  висловити кожній із вас свою любов і вдячність. Нехай у вашому житті завжди звучить музика кохання й  добра, щоб здійснювалися найзаповітніші мрії!  Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут! 

Щасливої Вам долі!

Зі щирою повагою,

Голова районної ради Дмитро Колотієвський