Новини проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» - ІІІ фаза

27 січня 2015 р. відбулась зустріч за участю координатора обласного ресурсного центру Віталіни Старчик із громадами 4 сільських рад, які були відібрані на участь у проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» - ІІІ фаза. (Кам’янопотоківська с/р, Кобелячківська с/р,  Максимівська с/р, Омельницька  с/р).

У ході зустрічі Віталіна Старчик розповіла про підсумки роботи району у Проекті ЄС/ПРООН (друга фаза). Було підкреслено, що шляхом впровадження Проекту було досягнуто підвищення рівня життя в громадах, продемонстровано ефективність підходу до місцевого розвитку, орієнтованого на громаду. Присутні були  поінформовані щодо плану дій на 2015-2017 роки (ІІІ фаза), про основні принципи роботи, методологію реалізації даного проекту та подальші кроки жителів. Проект буде реалізовуватися в таких сферах як охорона здоров’я, енергозбереження, довкілля, водопостачання.

По закінченню зустрічі, жителі одноголосно проголосували за підписання Угоди про Партнерство між Програмою Розвитку Організації Об’єднаних Націй та сільськими радами Полтавської області Кременчуцького району.