Освітянська комісія провела засідання

15 липня відбулося засідання комісії з питань охорони здоров"я, освіти, культури, молоді та спорту під головуванням Євгенія Прядка. На повістку дня були винесені питання: про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад району, про оголошення конкурсу на написання Гімну Кременчуцького району та затвердження Положення про проведення конкурсу на написання проекту Гімну Кременчуцького району, про      звіт      голови постійної комісії районної  ради    з питань  охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту.
Доповідаючи по кандидатурах на посади директорів шкіл начальник відділу освіти, сім»ї, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Семерянін підкреслила, що ці люди відповідають усім вимогам, пройшли атестацію та морально готові до виконання обов"язків директорів шкіл. Голова комісії - Євгеній Прядко - після обговорення запропонував затвердити висновки комісії, згідно яких двадцять восьмій сесії районної ради рекомендується розглянути та затвердити проект рішення "Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад району".

Щодо оголошення конкурсу на написання Гімну Кременчуцького району та затвердження Положення про проведення конкурсу на написання проекту Гімну Кременчуцького району депутати вирішили внести поправку і продовжити термін конкурсу до 1 жовтня 2014 року.

Також комісія заслухала та погодила звіт голови постійної комісії районної  ради з питань  охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту.