Депутати працювали над питаннями порядку денного чергової сесії

21 січня відбулося спільне засідання постійних комісій Кременчуцької  районної ради, де були попередньо обговорені питання порядку денного чергової, четвертої, сесії районної ради. У роботі зібрання взяли участь представники Піщанської та Кам’янопотоківської сільських, Новогалещинської, Градизької, Козельщинської селищних та Глобинської міської рад, а також керівництво і працівники КП «Кременчуцький районний центр ПМСД», Глобинської, Семенівської, Кременчуцької районних державних адміністрацій.

На спільному засіданні, де головував депутат районної ради Радомир СЕРБІН, обговорювалися питання порядку денного четвертої сесії районної ради восьмого скликання, пленарне засідання якої заплановано провести 27 січня.

Питання здебільшого стосувалися передачі майна зі спільної власності територіальних громад Козельщинського, Глобинського, Семенівського та Кременчуцького районів у власність об’єднаних громад. Особливу увагу привернуло до себе питання щодо передачі Кременчуцького районного центру ПМСД та його балансового майна в комунальну власність Піщанської та Кам’янопотоківської сільських рад. Розглянуті також були фінансові питання, які стосувалися Кременчуцького, Семенівського та Глобинського районних бюджетів. Кілька питань цього дня були зняті на доопрацювання. Серед них – питання погодження проєктів землеустрою ряду сіл Кременчуцького району – їх було рекомендовано додатково розглянути на засіданні постійної комісій районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, надр та екології.

Загалом депутатами було опрацьовано та рекомендовано до розгляду на пленарному засіданні сесії більше 30 проєктів рішень.