Скликається четверта сесія Кременчуцької районної ради восьмого скликання

Відповідно до розпорядження голови Кременчуцької районної ради № 03-р від 14.01.2021 року скликається четверта сесія восьмого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 26 січня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні районної ради (м. Кременчук, вул. Соборна, 14/23). 

На розгляд ради виносяться питання:

  1. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл Кременчуцького району та пропорції її розподілу.
  2. Про затвердження переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунального майна.
  3. Про передачу в комунальну власність Піщанської сільської ради майна, закріпленого за структурними підрозділами комунального підприємства «Кременчуцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  4. Про передачу в комунальну власність Піщанської сільської ради нежитлової будівлі із земельною ділянкою 505 м² за адресою: м. Кременчук, проспект Полтавський, 16А.
  5. Про передачу рухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл Кременчуцького району в комунальну власність Піщанської сільської ради.
  6. Про надання згоди на передачу майна КНП «Козельщинський Центр первинної медико-санітарної допомоги» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського (Кременчуцького) району в комунальну власність Новогалещинської селищної ради.
  7. Про надання згоди на передачу бюджетних установ закладів освіти зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського (Кременчуцького) району в комунальну власність Новогалещинської селищної ради.
  8. Про надання згоди на передачу майна сектору культури, молоді та спорту Козельщинської РДА зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського (Кременчуцького) району в комунальну власність Новогалещинської селищної ради.
  9. Про надання згоди на передачу Глобинській міській раді прав засновника комунального некомерційного медичного підприємства «Глобинська центральна районна лікарня» Глобинської районної ради Полтавської області разом із закріпленим за ним майном (основними засобами, фондами та матеріальними цінностями).
  10. Про надання згоди на передачу Глобинській міській раді прав засновника бюджетних установ закладів освіти разом із закріпленим за ними майном (основними засобами, фондами та матеріальними цінностями).
  11. Про надання згоди на передачу Глобинській міській раді прав засновника Трудового архіву Глобинського району разом із закріпленим за ним майном (основними засобами, фондами та матеріальними цінностями).
  12. Про надання згоди на передачу Градизькій селищній раді прав засновника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги у Глобинському районі» разом із закріпленим за ним майном (основними засобами, фондами та матеріальними цінностями).
  13. Про надання згоди на передачу Градизькій селищній раді прав засновника бюджетних установ закладів освіти та інших закладів разом із закріпленим за ними майном (основними засобами, фондами та матеріальними цінностями).
  14. Про надання згоди на передачу Градизькій селищній раді основних та малоцінних матеріальних активів, які є балансовим майном Глобинської районної ради і перебувають у користуванні відділу освіти Глобинської районної державної адміністрації.
  15. Про надання згоди на передачу Градизькій селищній раді основних та малоцінних матеріальних активів, які є балансовим майном Глобинської районної ради і перебувають у користуванні Глобинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Глобинської районної державної адміністрації.
  16. Про районний бюджет на 2021 рік (нова редакція).
  17. Різне.