Скликається друга сесія Кременчуцької районної ради восьмого скликання

Відповідно до розпорядження голови Кременчуцької районної ради № 57-р від 09.12.2020 року скликається друга сесія восьмого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 24 грудня 2020 року о 10.00 годині в приміщенні районної ради (м. Кременчук, вул. Соборна, 14/23). 

На розгляд ради виносяться питання:

  1. Про постійні комісії Кременчуцької районної ради восьмого скликання.
  2. Про президію Кременчуцької районної ради восьмого скликання.
  3. Про Регламент Кременчуцької районної ради восьмого скликання.
  4. Про внесення змін до рішення першої сесії восьмого скликання від 26.11.2020р. «Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці голови Кременчуцької районної ради».
  5. Про внесення змін до рішення першої сесії восьмого скликання від 26.11.2020р. «Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці заступника голови Кременчуцької районної ради».
  6. Про підготовку проєкту рішення про районний бюджет на 2021 рік.
  7. Про початок реорганізації Глобинської районної ради Полтавської області шляхом приєднання до Кременчуцької районної ради Полтавської області.
  8. Про початок реорганізації Козельщинської районної ради Полтавської області шляхом приєднання до Кременчуцької районної ради Полтавської області.
  9. Про початок реорганізації Семенівської районної ради Полтавської області шляхом приєднання до Кременчуцької районної ради Полтавської області.
  10. Про делегування повноважень Кременчуцькій районній державній адміністрації.
  11. Про структуру, штатну чисельність та видатки на оплату праці виконавчого апарату Кременчуцької районної ради.
  12. Різне.