З Днем місцевого самоврядування!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування,

депутати всіх рівнів!

Вам випала висока довіра жителів територіальних громад представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Повноваження влади на місцях тільки зростатимуть, тому дуже важливим є ваше розуміння того, що разом із тим суттєво збільшуватиметься і рівень вашої відповідальності – в першу чергу перед людьми, які вас обрали.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави в цілому.

Тож, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашого району.

Сердечно бажаю всім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додає усім нам сили та надихає на нові звершення.

З повагою, голова районної ради Антон САМАРКІН